Obavijest za solfeggio i zbor

Poštovani roditelji, 

nastava solfeggia će se ove godine održavati u učionici u staroj školi. Zbog potrebe preuređenja iste s nastavom solfeggia i zbora počet ćemo u ponedjeljak, 12.09.2022.g.

Za solfeggio je potrebno imati udžbenik autora Ivana Golčića ovisno o razredu u koji učenik/ca pohađa. Uz udžbenik učenici trebaju imati kajdanku. Učenici 3., 5. i 6. r. trebaju imati kajdanku vježbanku za osnovnu glazbenu školu. Oni učenici/e koji su prošle godine kupili tu kajdanku ove godine koriste istu. Molim da oni učenici/e koji ju još nisu kupili da je kupe ove godine. Udžbenik i kajdanka vježbanka se mogu kupiti u Školskoj knjizi u Zaprešiću. Ukoliko ne budu dostupni, zamolite ih da naruče.

Školski zbor je obavezan od 3. do 6.razreda glazbene škole. Održavat će se svake srijede u velikom hodniku u školi. Počinjemo s probama u srijedu, 14.09.2022.

Na ovoj poveznici je raspored sati za ovu nastavnu godinu. Učenici dolaze na solfeggio u suprotnoj smjeni od smjene u osnovnoj školi. Npr., ako su učenici u redovitoj osnovnoj školi ujutro, nastavu solfeggia će pohađati u popodnevnim terminima.

Solfeggio je obavezan predmet uz nastavu instrumenta i održava se dva puta tjedno. 

Za bilo kakve nejasnoće i pitanja stojim Vam na raspolaganju na mailu antonija.perkovic2@skole.hr

Veselimo se novoj nastavnoj godini i dobroj suradnji s učenicima i roditeljima! 
Sretno svima! 

Antonija Janković, prof. 
Josip Tkalčec, prof. 

Ažurirano 4.9.2022.